A PoolLab® 2.0 fotométer - Készen áll?

A PoolLabs következő generációja. A Water-i.d. által bevezetett PoolLab® 2.0 fotométer. Készen áll 3 paraméter párhuzamos mérésére és közvetlen WiFi-kapcsolatra az adatok LabCOM® felhővel való szinkronizálásához?

A PoolLab® 2.0 Photometer költséghatékony, kényelmes és könnyen használható eszköz lehet otthoni medencéjének karbantartásához. Pontos méréseket biztosít a medence vizének kémiai szintjéről, így segít megelőzni a problémákat, valamint tisztán és egészségesen tartani a medence vizét.

Az új PoolLab® 2.0 fotométert úgy fejlesztettük ki, hogy még nagyobb kényelmet nyújtson felhasználóinknak. Készüljön fel az új mérési élményre!

Termék leírása

A PoolLab® 2.0 fotométer tökéletes megoldás a medencék és gyógyfürdők professzionális vízelemzésére. A fixált, de cserélhető hármas mérőküvettával gyors mintavételt tesz lehetővé, ha az IP68-as vízálló PoolLab® készüléket egyszerűen a vízbe mártja.

A 9 gomb közvetlen hozzáférést biztosít a ZERO művelethez (mérési tételenként csak 1 x szükséges) és a 24 különböző medencevíz paraméterhez. A PoolLab® 2.0 Photometer beépített Bluetooth® és WiFi funkcióval is rendelkezik, hogy vagy aktívan csatlakozzon az ingyenes LabCom® szoftverhez és alkalmazáshoz, vagy automatikusan szinkronizálja az adatokat a LabCom® Clouddal.

A teszteredmények mindig a felhasználó által egyedileg létrehozott mérési forrásfiókokhoz kerülnek hozzárendelésre. A LabCom® szoftverben és alkalmazásban többek között jelentéseket nyomtathat, kiszámíthatja az aktív klórtartalmat, és még adagolási ajánlásokat is kaphat az egyénileg megadott vízkezelő termékek alapján. Az LSI-index kiszámítása szintén a szoftveren és az alkalmazáson keresztül lehetséges.

Az ingyenes felhőszolgáltatás - amellyel a PoolLab® 2.0 Photometer automatikusan szinkronizálja az adatokat WiFi-n keresztül - biztosítja, hogy a szoftver és az alkalmazás mindig ugyanazzal az adatbázissal dolgozzon.

A készlet tartalma

Alapkészlet

 • 1 x PoolLab® 2.0 fotométer Bluetooth® és WiFi IP68 vízálló
 • 1 x Háromszoros mérőküvettát (cserélhető)
 • 1 x fényvédő sapka
 • 3 x műanyag keverő rúd
 • 1 x 10ml fecskendő
 • 3 x AA elem
 • 1 x Nyomtatott felhasználói kézikönyv
 • 1 x gyűjtőzsák
 • Ingyenes LabCOM® szoftver
 • Ingyenes LabCOM® alkalmazás
 • Ingyenes LabCOM® felhőszolgáltatás

Paraméterek

Reagensek

 • 20 tabletta Phenol Red
 • 20 tabletta DPD N° 1
 • 10 tabletta DPD N° 3
 • 10 tabletta Lúgosság-M
 • 10 tabletta CYA-Test
 • Minden tabletta fotométeres minőségű
 • A glicin reagens tablettákat az alapkészlet nem tartalmazza.

Paraméterek

 1. * Az alapkészletben nem szereplő reagensek
 2. ** Glicin tablettát igényel, ha a mintában lévő vízben klór van, a glicin tablettát az alapkészlet nem tartalmazza.
# Paraméter @ Tabletta-módszer Folyékony módszer
1Aktív oxigén (MPS)O20.00 – 20.0 mg/l (ppm)*--
2LúgosságALK0 – 200 mg/l (ppm)--
3AlumíniumAl0.00 - 0.30 mg/l (ppm)*egyetlen
4AmmóniumNH30.00 – 1.20 mg/l (ppm)*egyetlen
5BrómBr20.00 – 13.0 mg/l (ppm)**0.00 – 9.00 mg/l (ppm)* **
6Kalcium-keménységCHegyetlen0 – 500 mg/l (ppm)*
7KlóraminokNH2Cl0.00 – 6.00 mg/l (ppm)--
8Klór (fCl | cCl | tCl)Cl0.00 – 6.00 mg/l (ppm)0.00 – 4.00 mg/l (ppm)*
9Klór (HR)Cl5 – 200 mg/l (ppm)*--
10Klór-dioxidClO20.00 – 11.0 mg/l (ppm)**0.00 – 7.50 mg/l (ppm)* **
11RézCu0.00 – 5.00 mg/l (ppm)*--
12CianursavCYA0 – 100 mg/l (ppm)--
13Hyd. Peroxid (LR)H2O20.00 – 2.40 mg/l (ppm)*--
14Hyd. Peroxid (HR)H2O20 – 180 mg/l (ppm)*--
15Vas LRFe0.00 – 1.00 mg/l (ppm)*egyetlen
16NitrátNO30 – 50 mg/l (ppm)*egyetlen
17Nitrit (LR)NO20.00 – 1.50 mg/l (ppm)**egyetlen
18ÓzonO30.00 – 4.00 mg/l (ppm)**0.00 – 2.70 mg/l (ppm)* **
19pHpH6.50 – 8.40 pH6.50 – 8.40 pH*
20PHMBPHMB5 – 60 mg/l (ppm)*--
21Foszfát (LR)PO40.00 – 4.00 mg/l (ppm)*egyetlen
22Foszfát (HR)PO40 – 80 mg/l (ppm)*egyetlen
23KáliumK0.70 – 12.0 mg/l (ppm)**--
24SzulfátSO45 – 100 mg/l (ppm)*--
25Teljes keménységCaCO3--0 – 500 mg/l (ppm)*
26KarbamidCH4N2O0.10 – 2.50 mg/l (ppm)*egyetlen
27CinkZn0.00 – 1.00 mg/l (ppm)*--

Reagensek

Tabletták

A Water-i.d.® reagens tablettákat évek óta az egész világon forgalmazzák. Minden tablettát Németországban gyártanak, buborékfóliáznak és csomagolnak. 50, 100, 250 és 500 darabos kiszerelésben kaphatók. A tabletták előnye a hosszú eltarthatóság, a pontos adagolás és a könnyű kezelhetőség.

Folyadékok

Néhány paramétert folyékony reagensekkel lehet vagy kell mérni (lásd a paraméterek listáját)... Folyékony reagensekkel nincs szükség a tabletta összetörésére. Különböző térfogatokban kaphatók.

Púder párnák

Egyes vizsgálatokhoz porpárnákra van szükség. Minden porpárnát Németországban gyártanak, hólyagosítanak és csomagolnak.

Ingyenes szoftver, alkalmazás, felhő

Egy ingyenes felhőszerver gondoskodik arról, hogy az alkalmazás és a szoftver adatai folyamatosan szinkronizálódjanak, ha a felhasználó úgy dönt, hogy használja ezt a funkciót.

 • Ingyenes szoftver
 • Ingyenes alkalmazás
 • Ingyenes felhő

A LabCOM® Cloud megoldás (ingyenes) regisztrációjához kevesebb mint egy perc szükséges, és teljes hozzáférést biztosít az összes vizsgálati eredményhez. Ha többet szeretne megtudni, nézze meg a felhőterületünket.

LabCOM Android iOS Windows

Letöltés

Szórólap

Explore and Download Product Flyers in Multiple Languages

Browse through our collection of Product Flyer and discover key information about our offerings. Whether you're interested in learning more about it or sharing them with others, our flyer provide a convenient and concise overview.

Gyors útmutató

Get Started with Our Product Step-by-Step Quick Guide

To ensure you fully utilize our product, we have created a comprehensive, easy-to-follow guide that will swiftly assist you in navigating through the available information.

Kézikönyvek

Comprehensive User Manual: Your Complete Guide to Product Usage

Inside this User Manual, you will find detailed explanations of product features, functionalities, and settings. Each section is carefully crafted to provide clear instructions, accompanied by illustrations and diagrams for visual clarity.

Tutorials, amit soha nem szabad kihagynod

Kövesse YouTube csatornánkat, hogy többet megtudjon a PoolLab® 2.0-ról

Értékes forrás lehet az egyének számára, akik többet szeretnének megtudni egy termékről, és megalapozott vásárlási döntéseket hoznak.

A PoolLab® 2.0 fotométer - Egyszerű, de nagyszerű!

A PoolLab® 2.0 másik extra jellemzője, hogy 3 paramétert párhuzamosan mér. Ráadásul a PoolLab® 2.0 fotométer WiFi felszereltséggel rendelkezik a LabCOM® felhővel való egyszerű / valós idejű szinkronizáláshoz. A nagyméretű, 2,4 hüvelykes színes kijelző még a vízmintavételi források kezelését is lehetővé teszi.

IP68: A 6 a szilárd anyagok behatolása elleni teljes védelemhez. A 8 a víz behatolása elleni teljes védelemre, beleértve az egy méter alatti, 30 percnél hosszabb ideig tartó teljes víz alá merülést is.

PoolLab2 measures 3 parameters in parallel

Miért van szüksége a PoolLab® 2.0 fotométerre?

A PoolLab® 2.0 fotométer számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja, hogy pontosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tegye a vízvizsgálatot. E funkciók közül néhány a következő lehet:

 • 3 paraméter párhuzamos mérése
 • Bluetooth® és WiFi Csatlakoztathatóság
 • Nagy színes kijelző (2.4" háttérvilágítással)
 • 24
  Pool_Text
  Paraméterek 4 hullámhosszon
 • 9 gomb a közvetlen hozzáféréshez
 • Cserélhető küvetta

Nézzen mélyebbre

A Poolpowershop neves német medence-kereskedő cég meglátogatta a Water-i.d.®-t, és betekintett a PoolLab® 2.0 Photometer gyártásának kulisszái mögé.

 • Ötletelés
 • Kutatás
 • Tervezés
 • Prototípusok készítése
 • Beszerzés
 • Költségszámítás
 • Kereskedelmi hasznosítás

Legyen Ön is disztribútor!

Vegye fel a PoolLab® 2.0 Photometer-t a választékába, csak lépjen kapcsolatba velünk - OEM opciók is lehetségesek!

Megnézheti a forgalmazói hálózatunkat is.

Miért vásároljak poollab fotométert a medencém otthoni karbantartásához?

A poollab-fotométer egy olyan eszköz, amely a medencevízben lévő különböző vegyi anyagok, például a klór, a pH, a lúgosság és a keménység szintjét méri. Íme néhány ok, amiért érdemes megfontolni egy poollab-fotométer vásárlását otthoni medencéjének karbantartásához:

 1. Pontos mérések: A poollab fotométer pontos méréseket biztosít a medencevíz kémiai szintjéről. Ez segít Önnek pontosan beállítani a medencéjében lévő vegyszereket, és elkerülni a túl- vagy aluldozírozást, ami olyan problémákhoz vezethet, mint az algásodás, a zavaros víz és a bőrirritáció.
 2. Költséghatékony: A medence vizének rendszeres vizsgálata elengedhetetlen az egészséges vízkörülmények fenntartásához. Egy poollab-fotométer vásárlása költséghatékonyabb lehet, mint a tesztcsíkok folyamatos vásárlása vagy a vízminták elküldése laboratóriumba elemzésre.
 3. Kényelem: A poollab fotométerrel otthonában, bármikor ellenőrizheti medencéje vizét. Ez sokkal kényelmesebb lehet, mint elutazni egy medencetermék-boltba, vagy várni a laboratóriumi eredményekre.
 4. Könnyen használható: A legtöbb poollab-fotométert könnyű használni, és részletes használati utasítással rendelkezik. Nem kell vegyésznek lennie ahhoz, hogy megértse, hogyan kell használni a készüléket, és a legtöbb modell könnyen értelmezhető digitális leolvasást biztosít.
 5. Megelőző karbantartás: A medence megfelelő kémiai szintjének fenntartása segíthet megelőzni az olyan problémákat, mint az algásodás, a zavaros víz és a berendezések károsodása. Ha rendszeresen teszteli a vizet egy poollab-fotométerrel, akkor a problémákat időben észreveheti, és még azelőtt kezelheti őket, hogy súlyosabbá válnának.

Összefoglalva, a poollab-fotométer költséghatékony, kényelmes és könnyen használható eszköz lehet otthoni medencéjének karbantartásához. Pontos méréseket biztosít a medence vizének kémiai szintjéről, segít megelőzni a problémákat, és tisztán és egészségesen tartani a medence vizét.