PoolLab® 2.0 Photometer

De PoolLab® 2.0 fotometer - bent u er klaar voor?

De volgende generatie PoolLabs. De PoolLab® 2.0 fotometer gelanceerd door Water-i.d. Bent u klaar voor het meten van 3 parameters in parallel en een directe WiFi-verbinding om gegevens te synchroniseren met de LabCOM® cloud?

De PoolLab® 2.0 fotometer kan een kosteneffectief, handig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel zijn voor het onderhoud van uw zwembad thuis. Het biedt nauwkeurige metingen van chemische niveaus in uw zwembadwater, waardoor u problemen kunt voorkomen en uw zwembadwater schoon en gezond kunt houden.

De nieuwe PoolLab® 2.0 Photometer is ontwikkeld om onze gebruikers nog meer gemak te bieden. Bereid u voor op een nieuwe meetervaring!

Productbeschrijving

De PoolLab® 2.0 Photometer is de perfecte oplossing voor professionele wateranalyse van zwembaden en spa's. De fixe maar verwisselbare drievoudige meetcuvette maakt een snelle monstername mogelijk door de IP68 waterdichte PoolLab® gewoon in het water te dompelen.

9 toetsen geven direct toegang tot de NUL-bediening (slechts 1 x per meetbatch nodig) en tot de 24 verschillende zwembadwaterparameters. De PoolLab® 2.0 Photometer heeft zowel Bluetooth® als WiFi ingebouwd om actief verbinding te maken met de gratis LabCom® software en app, of om gegevens automatisch te synchroniseren met de LabCom® Cloud.

Testresultaten worden altijd toegewezen aan de individueel door de gebruiker aangemaakte meetbronrekeningen. In de LabCom® software en app kan men onder andere rapporten afdrukken, het actieve chloorgehalte berekenen en zelfs doseringsadviezen ontvangen op basis van individueel ingevoerde waterbehandelingsproducten. Ook de berekening van de LSI-index wordt via de software en app aangeboden.

Een gratis cloudservice - waarmee PoolLab® 2.0 Photometer automatisch gegevens kan synchroniseren via WiFi - zorgt ervoor dat de software en de app altijd met dezelfde database werken.

Inhoud van de kit

Basispakket

 • 1 x PoolLab® 2.0 fotometer met Bluetooth® en WiFi IP68 waterdicht.
 • 1 x drievoudige meetcuvet (verwisselbaar)
 • 1 x lichtbeschermingskap
 • 3 x Plastic roerstaafje
 • 1 x 10ml spuit
 • 3 x AA-batterijen
 • 1 x Gedrukte gebruikershandleiding
 • 1 x verzamelzak
 • Gratis LabCOM® Software
 • Gratis LabCOM® App
 • Gratis LabCOM® Cloud Service

Reagentia

 • 20 tabletten Fenolrood
 • 20 tabletten DPD N° 1
 • 10 tabletten DPD N° 3
 • 10 tabletten Alkaliniteit-M
 • 10 tabletten CYA-test
 • Alle tabletten zijn van fotometerkwaliteit
 • Glycine-reactietabletten zijn niet inbegrepen in de basiskit.

Parameters

# Group (22) Parameter (33) @ Bereik Method
1 Actieve zuurstof Actieve zuurstof ACT 0 - 20 mg/l O₂ Tabletten
2 Ammoniak Ammoniak AMM 0 - 1.2 mg/l NH₃ Powder Packs
3 Aluminium Aluminium ALU 0 - 0.3 mg/l Al³⁺ Tabletten
4 Alkaliteit Alkaliteit M TA 0 - 200 mg/l CaCO₃ Tabletten
5 Alkaliteit Alkaliteit M Liq TA 0 - 200 mg/l (CaCO₃) Vloeistoffen
6 Broom Broom BRO 0 - 13 mg/l Br₂ Tabletten
7 Broom Broom Liq BRO 0 - 9 mg/l Br₂ Vloeistoffen
8 Chloor Chlooramine FCL - CLA 0 - 6 mg/l fCl₂ Tabletten
9 Chloor Chloor FCL 0 - 6 mg/l fCl₂ Tabletten
10 Chloor Chloorvloeistof FCL 0 - 4 mg/l fCl₂ Vloeistoffen
11 Chloor Chloor HR KI CLHR 5 - 200 mg/l Cl₂ Powder Packs
12 Chloordioxide Chloordioxide CLO2 0 - 11 mg/l ClO₂ Tabletten
13 Chloordioxide Chloordioxide Liq CLO2 0 - 7.5 mg/l ClO₂ Vloeistoffen
14 Cyanuurzuur Cyanuurzuur CYA 0 - 100 mg/l CYA Tabletten
15 IJzer IJzer LR IRON 0 - 1 mg/l Fe²⁺/³⁺ Tabletten
16 Hardheid Calciumhardheid CH 0 - 500 mg/l CaCO₃ Vloeistoffen
17 Hardheid Totale hardheid TH 0 - 500 mg/l CaCO₃ Vloeistoffen
18 Kalium Kalium POT 0.7 - 12 mg/l K⁺ Tabletten
19 Koper Koper FCU 0 - 5 mg/l fCu Tabletten
20 Nitraat Nitraat NTRA 1 - 50 mg/l NO₃⁻ Powder Packs
21 Nitriet Nitriet NITRI 0 - 1.5 mg/l NO₂⁻ Powder Packs
22 Ozon Ozon OZON 0 - 4 mg/l O₃ Tabletten
23 Ozon Ozon Liq OZON 0 - 2.7 mg/l O₃ Vloeistoffen
24 pH pH PH 6.5 - 8.4 pH Tabletten
25 pH pH Liq PH 6.5 - 8.4 pH Vloeistoffen
26 PHMB PHMB PHMB 5 - 60 mg/l PHMB Tabletten
27 Fosfaat Fosfaat LR PPLR 0 - 4 mg/l PO₄³⁻ Powder Packs
28 Fosfaat Fosfaat HR PPHR 0 - 80 mg/l PO₄³⁻ Powder Packs
29 Sulfaat Sulfaat SULF 5 - 100 mg/l SO₄²⁻ Powder Packs
30 Waterstofperoxide Waterstofperoxide LR HYDL 0 - 2.4 mg/l H₂O₂ Tabletten
31 Waterstofperoxide Waterstofperoxide HR HYDH 0 - 180 mg/l H₂O₂ Tabletten
32 Zink Zink CUZN 0 - 1 mg/l Cu²⁺+Zn²⁺ Tabletten
33 Ureum Ureum UREA 0.1 - 2.5 mg/l (NH₂)₂CO Vloeistoffen

Reagentia

Tabletten

De Water-i.d.®-reagentabletten worden al jaren over de hele wereld gedistribueerd. Alle tabletten worden in Duitsland geproduceerd, geperst en verpakt. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 50, 100, 250 en 500 stuks. Voordelen van tabletten zijn een lange houdbaarheid, exacte dosering en eenvoudige hantering.

Vloeistoffen

Sommige parameters kunnen of moeten worden gemeten met vloeibare reagentia (zie parameterlijst).... Met vloeibare reagentia is het niet nodig de tabletten te pletten. Verkrijgbaar in verschillende volumes.

Poeder kussens

Voor sommige tests zijn poederkussentjes nodig. Alle poederkussentjes worden in Duitsland geproduceerd, geblisterd en verpakt.

Gratis software, app, cloud

Een gratis cloudserver zorgt ervoor dat gegevens over app en software voortdurend worden gesynchroniseerd, als de gebruiker besluit deze functie te gebruiken.

 • Gratis software
 • Gratis app
 • Vrije wolk

De LabCOM® Cloud-oplossing (gratis) vereist minder dan een minuut voor registratie en biedt volledige toegang tot alle testresultaten. Bekijk onze cloudruimte als u meer wilt weten.

LabCOM Android iOS Windows

Download

Flyer

Bekijk en download productfolders in meerdere talen

Blader door onze verzameling productflyers en ontdek belangrijke informatie over ons aanbod. Of u er nu meer over wilt weten of ze met anderen wilt delen, onze flyers bieden een handig en beknopt overzicht.

Snelle gids

Aan de slag met onze product stapsgewijze beknopte handleiding

Om ervoor te zorgen dat u ons product volledig gebruikt, hebben we een uitgebreide, gemakkelijk te volgen gids gemaakt die u snel door de beschikbare informatie helpt navigeren.

Handleidingen

Uitgebreide gebruikershandleiding: Uw complete gids voor productgebruik

In deze gebruikershandleiding vindt u gedetailleerde uitleg over de kenmerken, functies en instellingen van het product. Elk hoofdstuk is zorgvuldig samengesteld om duidelijke instructies te geven, vergezeld van illustraties en diagrammen voor visuele duidelijkheid.

Documentatie

Bekijk beknopte handleidingen voor naadloze PoolLab2-integratie.

Onze documentatie is op maat gemaakt voor ontwikkelaars en biedt duidelijke instructies en voorbeelden voor het gebruik van Webrequest-over-WiFi Synchronization API (WSAPI) en Bluetooth Low Energy software API. Verhoog uw integratie-ervaring met visuele hulpmiddelen en praktische inzichten.

Tutorials die u nooit mag missen

De PoolLab® 2.0 fotometer - Eenvoudig maar geweldig!

Een andere extra functie van de PoolLab® 2.0 is de meting van 3 parameters in parallel. Bovendien is de PoolLab® 2.0 Photometer uitgerust met WiFi voor eenvoudige / real-time synchronisatie met de LabCOM® cloud. Op het grote 2,4 inch kleurenscherm kunt u zelfs uw watermonsterbronnen beheren.

IP68: Een 6 voor volledige bescherming tegen het binnendringen van vaste stoffen. Een 8 voor totale bescherming tegen binnendringen van water, tot en met volledige onderdompeling onder één meter en gedurende meer dan 30 minuten.

PoolLab2 measures 3 parameters in parallel

Volg ons YouTube-kanaal voor meer informatie over PoolLab® 2.0

Het kan een waardevolle bron zijn voor personen die meer willen weten over een product en een weloverwogen aankoopbeslissing willen nemen.

Waarom hebt u de PoolLab® 2.0 fotometer nodig?

De PoolLab® 2.0 fotometer wordt geleverd met een reeks functies die ontworpen zijn om het testen van water nauwkeuriger, handiger en efficiënter te maken. Enkele van deze functies zijn:

 • Meet 3 parameters parallel
 • Bluetooth® en WiFi Connectiviteit
 • Groot kleurenscherm (2,4" met achtergrondverlichting)
 • 24
  Pool_Text
  Parameters op 4 golflengten
 • 9 toetsen voor directe toegang
 • Verwisselbare cuvet

Neem een diepere kijk

De bekende Duitse zwembadhandelaar 'Poolpowershop' bracht Water-i.d.® een bezoek en nam een kijkje achter de schermen van de productie van de PoolLab® 2.0 fotometer.

 • Idee
 • Onderzoek
 • Planning
 • Prototyping
 • Sourcing
 • Kostenberekening
 • Commercialisering

Word Distributeur!

Neem PoolLab® 2.0 Photometer op in uw assortiment, neem contact met ons op - ook OEM-opties mogelijk!

U kunt ook een kijkje nemen op ons distributeursnetwerk

Waarom zou ik een poollab fotometer kopen om mijn zwembad thuis te onderhouden?

Een poollab fotometer is een apparaat dat de niveaus van verschillende chemicaliën in uw zwembadwater meet, zoals chloor, pH, alkaliteit en hardheid. Hier volgen enkele redenen waarom u zou kunnen overwegen een poollab fotometer aan te schaffen voor het onderhoud van uw zwembad thuis:

 1. Nauwkeurige metingen: Een poollab fotometer levert nauwkeurige metingen van de chemische niveaus in uw zwembadwater. Zo kunt u de chemicaliën in uw zwembad nauwkeurig afstellen en over- of onderdosering voorkomen, wat kan leiden tot problemen als algengroei, troebel water en huidirritatie.
 2. Kosteneffectief: Het regelmatig testen van uw zwembadwater is essentieel om het water gezond te houden. Een poollab fotometer kopen kan voordeliger zijn dan voortdurend teststrips kopen of watermonsters naar een laboratorium sturen voor analyse.
 3. Gemak: Met een poollab fotometer kunt u uw zwembadwater thuis testen, wanneer u maar wilt. Dit kan handiger zijn dan reizen naar een winkel voor zwembadbenodigdheden of wachten op laboratoriumresultaten.
 4. Gemakkelijk te gebruiken: De meeste poollab-fotometers zijn gemakkelijk te gebruiken en worden geleverd met gedetailleerde instructies. U hoeft geen chemicus te zijn om te begrijpen hoe u het apparaat moet gebruiken, en de meeste modellen geven digitale aflezingen die gemakkelijk te interpreteren zijn.
 5. Preventief onderhoud: Het handhaven van de juiste chemische niveaus in uw zwembad kan problemen zoals algengroei, troebel water en schade aan de apparatuur helpen voorkomen. Door uw water regelmatig te testen met een poollab fotometer, kunt u eventuele problemen vroegtijdig opsporen en aanpakken voordat ze ernstiger worden.

Samengevat kan een poollab fotometer een kosteneffectief, handig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel zijn voor het onderhoud van uw zwembad thuis. Het biedt nauwkeurige metingen van chemische niveaus in uw zwembadwater, waardoor u problemen kunt voorkomen en uw zwembadwater schoon en gezond kunt houden.