PoolLab® 2.0 Photometer

)

PoolLab® 2.0-fotometeret - er du klar?

Den neste generasjonen av PoolLabs. PoolLab® 2.0-fotometeret lansert av Water-i.d. Er du klar for å måle 3 parametere parallelt og direkte WiFi-tilkobling for å synkronisere data med LabCOM®-skyen?

PoolLab® 2.0-fotometeret kan være et kostnadseffektivt, praktisk og brukervennlig verktøy for vedlikehold av svømmebassenget ditt. Det gir nøyaktige målinger av kjemiske nivåer i bassengvannet ditt, og hjelper deg med å forebygge problemer og holde bassengvannet rent og sunt.

Det nye PoolLab® 2.0-fotometeret er utviklet for å gi våre brukere enda større brukervennlighet. Gjør deg klar for en ny måleopplevelse!

Produktbeskrivelse

PoolLab® 2.0 Photometer er den perfekte løsningen for profesjonell vannanalyse av bassenger og spa. Den faste, men utskiftbare triple målekuvetten muliggjør rask prøvetaking ved ganske enkelt å dyppe den IP68 vanntette PoolLab® i vannet.

9 taster gir direkte tilgang til ZERO-drift (kun nødvendig 1 x per målebatch) og til de 24 forskjellige bassengvannsparametrene. PoolLab® 2.0-fotometeret har både Bluetooth® og WiFi innebygd for enten aktiv tilkobling til den gratis LabCom®-programvaren og appen, eller for automatisk synkronisering av data med LabCom® Cloud.

Testresultatene tilordnes alltid målekildekontoene som er opprettet individuelt av brukeren. I LabCom®-programvaren og appen kan man blant annet skrive ut rapporter, beregne innholdet av aktivt klor og til og med motta doseringsanbefalinger basert på individuelt angitte vannbehandlingsprodukter. LSI-indeksberegning tilbys også via programvaren og appen.

En gratis skytjeneste - som PoolLab® 2.0 Photometer automatisk kan synkronisere data med via WiFi - sikrer at programvaren og appen alltid fungerer med samme database.

Innholdet i settet

Grunnleggende sett

 • 1 x PoolLab® 2.0-fotometer med Bluetooth® og WiFi IP68 vanntett
 • 1 x Trippel målekuvette (utskiftbar)
 • 1 x Lysbeskyttelseshette
 • 3 x Rørepinne av plast
 • 1 x 10 ml sprøyte
 • 3 x AA-batterier
 • 1 x trykt brukerhåndbok
 • 1 x Oppsamlingspose
 • Gratis LabCOM®-programvare
 • Gratis LabCOM®-app
 • Gratis LabCOM® skytjeneste

Reagenser

 • 20 tabletter Phenol Red
 • 20 tabletter DPD nr. 1
 • 10 tabletter DPD nr. 3
 • 10 tabletter Alkalinity-M
 • 10 tabletter CYA-test
 • Alle tabletter er av fotometerkvalitet
 • Glycin-reagensetabletter er ikke inkludert i basissettet.

Parametere

# Group (22) Parameter (33) @ Range Method
1 Aktivt oksygen Aktivt oksygen ACT 0 - 20 mg/l O₂ Tabletter
2 Ammoniakk Ammoniakk AMM 0 - 1.2 mg/l NH₃ Powder Packs
3 Aluminium Aluminium ALU 0 - 0.3 mg/l Al³⁺ Tabletter
4 Alkalinitet Alkalinitet M TA 0 - 200 mg/l CaCO₃ Tabletter
5 Alkalinitet Alkalinity M Liq TA 0 - 200 mg/l (CaCO₃) Væsker
6 Brom Brom BRO 0 - 13 mg/l Br₂ Tabletter
7 Brom Brom Liq BRO 0 - 9 mg/l Br₂ Væsker
8 Klor Kloramin FCL - CLA 0 - 6 mg/l fCl₂ Tabletter
9 Klor Klor FCL 0 - 6 mg/l fCl₂ Tabletter
10 Klor Klorvæske FCL 0 - 4 mg/l fCl₂ Væsker
11 Klor Klor HR KI CLHR 5 - 200 mg/l Cl₂ Powder Packs
12 Klordioksid Klordioksid CLO2 0 - 11 mg/l ClO₂ Tabletter
13 Klordioksid Klordioksid Liq CLO2 0 - 7.5 mg/l ClO₂ Væsker
14 Cyanursyre Cyanursyre CYA 0 - 100 mg/l CYA Tabletter
15 Jern Jern LR IRON 0 - 1 mg/l Fe²⁺/³⁺ Tabletter
16 Hardhet Kalsium hardhet CH 0 - 500 mg/l CaCO₃ Væsker
17 Hardhet Total hardhet TH 0 - 500 mg/l CaCO₃ Væsker
18 Kalium Kalium POT 0.7 - 12 mg/l K⁺ Tabletter
19 Kobber Kobber FCU 0 - 5 mg/l fCu Tabletter
20 Nitrat Nitrat NTRA 1 - 50 mg/l NO₃⁻ Powder Packs
21 Nitritt Nitritt NITRI 0 - 1.5 mg/l NO₂⁻ Powder Packs
22 Ozon Ozon OZON 0 - 4 mg/l O₃ Tabletter
23 Ozon Ozon Liq OZON 0 - 2.7 mg/l O₃ Væsker
24 pH pH PH 6.5 - 8.4 pH Tabletter
25 pH pH Liq PH 6.5 - 8.4 pH Væsker
26 PHMB PHMB PHMB 5 - 60 mg/l PHMB Tabletter
27 Fosfat Fosfat LR PPLR 0 - 4 mg/l PO₄³⁻ Powder Packs
28 Fosfat Fosfat HR PPHR 0 - 80 mg/l PO₄³⁻ Powder Packs
29 Sulfat Sulfat SULF 5 - 100 mg/l SO₄²⁻ Powder Packs
30 Hydrogenperoksid Hydrogenperoksid LR HYDL 0 - 2.4 mg/l H₂O₂ Tabletter
31 Hydrogenperoksid Hydrogenperoksid HR HYDH 0 - 180 mg/l H₂O₂ Tabletter
32 Sink Sink CUZN 0 - 1 mg/l Cu²⁺+Zn²⁺ Tabletter
33 Urea Urea UREA 0.1 - 2.5 mg/l (NH₂)₂CO Væsker

Reagenser

Tabletter

Water-i.d.®-reagensetablettene har vært distribuert over hele verden i flere år. Alle tablettene produseres, blisterpakkes og pakkes i Tyskland. De er tilgjengelige i pakninger på 50, 100, 250 og 500. Fordelene med tabletter er lang holdbarhet, nøyaktig dosering og enkel håndtering.

Væsker

Noen parametere kan eller må måles med flytende reagenser (se parameterlisten). Med flytende reagenser er det ikke nødvendig å knuse tabletten. Tilgjengelig i forskjellige volumer.

Pulverputer

For noen tester kreves pulverputer. Alle pulverputer produseres, blisterpakkes og pakkes i Tyskland.

Gratis programvare, app, sky

En gratis skyserver sørger for at data på app og programvare synkroniseres kontinuerlig, hvis brukeren bestemmer seg for å bruke denne funksjonen.

 • Gratis programvare
 • Gratis app
 • Gratis sky

LabCOM® Cloud-løsningen (gratis) krever mindre enn ett minutt for registrering og gir full tilgang til alle testresultater. Ta en titt på skyområdet vårt hvis du er interessert i å vite mer.

LabCOM Android iOS Windows

Last ned

Brosjyre

Explore and Download Product Flyers in Multiple Languages

Browse through our collection of Product Flyer and discover key information about our offerings. Whether you're interested in learning more about it or sharing them with others, our flyer provide a convenient and concise overview.

Hurtigveiledning

Get Started with Our Product Step-by-Step Quick Guide

To ensure you fully utilize our product, we have created a comprehensive, easy-to-follow guide that will swiftly assist you in navigating through the available information.

Håndbøker

Comprehensive User Manual: Your Complete Guide to Product Usage

Inside this User Manual, you will find detailed explanations of product features, functionalities, and settings. Each section is carefully crafted to provide clear instructions, accompanied by illustrations and diagrams for visual clarity.

Dokumentasjon

Utforsk kortfattede veiledninger for sømløs PoolLab2-integrering.

Dokumentasjonen er skreddersydd for utviklere og gir klare instruksjoner og eksempler på hvordan du bruker Webrequest-over-WiFi-synkroniserings-API (WSAPI) og Bluetooth Low Energy-programvare-API. Få en bedre integrasjonsopplevelse med visuelle hjelpemidler og praktisk innsikt.

Veiledninger du aldri bør gå glipp av

PoolLab® 2.0-fotometeret - enkelt, men fantastisk!

En annen ekstra funksjon i PoolLab® 2.0 er måling av 3 parametere parallelt. I tillegg er PoolLab® 2.0 Photometer utstyrt med WiFi for enkel / sanntidssynkronisering med LabCOM®-skyen. Den store 2,4-tommers fargeskjermen gjør det til og med mulig å administrere vannprøvetakingskildene dine.

IP68: A 6 for total beskyttelse mot inntrengning av faste stoffer. En 8 for total beskyttelse mot vanninntrengning, opp til og med fullstendig nedsenking under en meter og i mer enn 30 minutter.

PoolLab2 measures 3 parameters in parallel

Følg YouTube-kanalen vår for å finne ut mer om PoolLab® 2.0.

Det kan være en verdifull ressurs for enkeltpersoner som ønsker å lære mer om et produkt og ta informerte kjøpsbeslutninger.

Hvorfor trenger du PoolLab® 2.0-fotometeret?

PoolLab® 2.0-fotometeret leveres med en rekke funksjoner som er utformet for å gjøre vanntesting mer nøyaktig, praktisk og effektiv. Noen av disse funksjonene kan omfatte:

 • Måler 3 parametere parallelt
 • Bluetooth® og WiFi Konnektivitet
 • Stor fargeskjerm (2,4" med bakgrunnsbelysning)
 • 24
  Pool_Text
  Parametere på 4 bølgelengder
 • 9 knapper for direkte tilgang
 • Utskiftbar kyvette

Ta en nærmere titt

Den velkjente tyske bassengforhandleren 'Poolpowershop' besøkte Water-i.d.® og tok en titt bak kulissene i PoolLab® 2.0 Photometer-produksjonen.

 • Idéutvikling
 • Forskning
 • Planlegging
 • Prototyping
 • Kilder
 • Kostnadsberegning
 • Kommersialisering

Bli distributør!

Inkluder PoolLab® 2.0 Photometer i ditt sortiment, bare kontakt oss - også OEM-alternativer mulig!

Du kan også ta en titt på vårt distributørnettverk.

Hvorfor bør jeg kjøpe et poollab-fotometer for å vedlikeholde bassenget mitt hjemme?

Et poollab-fotometer er en enhet som måler nivåene av ulike kjemikalier i bassengvannet ditt, for eksempel klor, pH, alkalitet og hardhet. Her er noen grunner til at du kan vurdere å kjøpe et poollab-fotometer for å vedlikeholde hjemmebassenget ditt:

 1. Nøyaktige målinger: Et poollab-fotometer gir nøyaktige målinger av de kjemiske nivåene i bassengvannet. Dette hjelper deg med å justere kjemikaliene i bassenget ditt nøyaktig og unngå over- eller underdosering, noe som kan føre til problemer som algevekst, uklart vann og hudirritasjon.
 2. Kostnadseffektivt: Regelmessig testing av bassengvannet er viktig for å opprettholde sunne vannforhold. Det kan være mer kostnadseffektivt å kjøpe et bassengfotometer enn å kjøpe teststrimler eller sende vannprøver til et laboratorium for analyse.
 3. Bekvemmelighet: Med et poollab-fotometer kan du teste bassengvannet ditt hjemme, når du vil. Dette kan være mer praktisk enn å reise til en bassengbutikk eller vente på laboratorieresultater.
 4. Enkel å bruke: De fleste poollab-fotometre er enkle å bruke og leveres med detaljerte instruksjoner. Du trenger ikke å være kjemiker for å forstå hvordan du bruker enheten, og de fleste modellene gir digitale avlesninger som er enkle å tolke.
 5. Forebyggende vedlikehold: Å opprettholde riktige kjemiske nivåer i bassenget ditt kan bidra til å forhindre problemer som algevekst, uklart vann og skade på utstyr. Ved å bruke et poollab-fotometer til å teste vannet regelmessig, kan du oppdage eventuelle problemer tidlig og løse dem før de blir mer alvorlige.

Oppsummert kan et poollab-fotometer være et kostnadseffektivt, praktisk og brukervennlig verktøy for å vedlikeholde bassenget ditt. Det gir nøyaktige målinger av kjemiske nivåer i bassengvannet ditt, og hjelper deg med å forebygge problemer og holde bassengvannet rent og sunt.