PoolLab® 2.0 Photometer - Är du redo?

Nästa generation av PoolLabs. PoolLab® 2.0 Photometer lanseras av Water-i.d. Är du redo för att mäta 3 parametrar parallellt och direkt WiFi-anslutning för att synkronisera data med LabCOM®-molnet?

PoolLab® 2.0 Photometer kan vara ett kostnadseffektivt, bekvämt och lättanvänt verktyg för att underhålla din pool hemma. Den ger exakta mätningar av kemiska nivåer i poolvattnet, vilket hjälper dig att förebygga problem och hålla poolvattnet rent och hälsosamt.

Den nya PoolLab® 2.0 Photometer har utvecklats för att ge våra användare ännu större bekvämlighet. Gör dig redo för en ny mätupplevelse!

Produktbeskrivning

PoolLab® 2.0 Photometer är den perfekta lösningen för professionell vattenanalys av pooler och spaanläggningar. Den fixerade men utbytbara tredubbla mätkuvetten gör det möjligt att snabbt ta prover genom att helt enkelt doppa den IP68 vattentäta PoolLab® i vattnet.

9 knappar ger direkt tillgång till ZERO-operationen (krävs endast 1 x per mätningssats) och till 24 olika parametrar för bassängvatten. PoolLab® 2.0 Photometer har både Bluetooth® och WiFi inbyggda för att antingen aktivt ansluta till den kostnadsfria LabCom®-mjukvaran och appen eller för att automatiskt synkronisera data med LabCom® Cloud.

Testresultaten tilldelas alltid till de mätkällkonton som användaren har skapat individuellt. I programvaran och appen LabCom® kan man bland annat skriva ut rapporter, beräkna det aktiva klorinnehållet och till och med få doseringsrekommendationer baserat på individuellt angivna vattenbehandlingsprodukter. Beräkning av LSI-index erbjuds också via programvaran och appen.

En kostnadsfri molntjänst - som PoolLab® 2.0 Photometer automatiskt kan synkronisera data med via WiFi - säkerställer att programvaran och appen alltid arbetar med samma databas.

Innehållet i paketet

Grundläggande kit

 • 1 x PoolLab® 2.0 fotometer med Bluetooth® och WiFi IP68 vattentät
 • 1 x Trippelmätningskuvett (utbytbar)
 • 1 x Ljusskyddslock
 • 3 x Rörstång av plast
 • 1 x 10 ml spruta
 • 3 x AA-batterier
 • 1 x Tryckt användarhandbok
 • 1 x Samlingspåse
 • Gratis LabCOM®-programvara
 • Gratis LabCOM®-app
 • Gratis LabCOM® molntjänst

Parametrar

Reagenser

 • 20 tabletter fenolrött
 • 20 tabletter DPD N° 1
 • 10 tabletter DPD N° 3
 • 10 tabletter Alkalinity-M
 • 10 tabletter CYA-Test
 • Alla tabletter är av fotometerkvalitet.
 • Glycinreagenstabletter ingår inte i grundutrustningen.

Parametrar

 1. * Reagenser som inte ingår i grundutrustningen
 2. ** Kräver glycintabletter om klor finns i provvattnet, glycintabletter ingår inte i grundutrustningen.
# Parameter @ Tabletmetoden Vätskemetod
1Aktiv syre (MPS)O20.00 – 20.0 mg/l (ppm)*--
2AlkalinitetALK0 – 200 mg/l (ppm)--
3AluminiumAl0.00 - 0.30 mg/l (ppm)*Enstaka
4AmmoniumNH30.00 – 1.20 mg/l (ppm)*Enstaka
5BromBr20.00 – 13.0 mg/l (ppm)**0.00 – 9.00 mg/l (ppm)* **
6KalciumhårdhetCHEnstaka0 – 500 mg/l (ppm)*
7KloraminerNH2Cl0.00 – 6.00 mg/l (ppm)--
8Klor (fCl | cCl | tCl)Cl0.00 – 6.00 mg/l (ppm)0.00 – 4.00 mg/l (ppm)*
9Klor (HR)Cl5 – 200 mg/l (ppm)*--
10KlordioxidClO20.00 – 11.0 mg/l (ppm)**0.00 – 7.50 mg/l (ppm)* **
11KopparCu0.00 – 5.00 mg/l (ppm)*--
12CyanursyraCYA0 – 100 mg/l (ppm)--
13Hyd. Peroxid (LR)H2O20.00 – 2.40 mg/l (ppm)*--
14Hyd. Peroxid (HR)H2O20 – 180 mg/l (ppm)*--
15Järn LRFe0.00 – 1.00 mg/l (ppm)*Enstaka
16NitratNO30 – 50 mg/l (ppm)*Enstaka
17Nitrit (LR)NO20.00 – 1.50 mg/l (ppm)**Enstaka
18OzonO30.00 – 4.00 mg/l (ppm)**0.00 – 2.70 mg/l (ppm)* **
19pHpH6.50 – 8.40 pH6.50 – 8.40 pH*
20PHMBPHMB5 – 60 mg/l (ppm)*--
21Fosfat (LR)PO40.00 – 4.00 mg/l (ppm)*Enstaka
22Fosfat (HR)PO40 – 80 mg/l (ppm)*Enstaka
23KaliumK0.70 – 12.0 mg/l (ppm)**--
24SulfatSO45 – 100 mg/l (ppm)*--
25Total hårdhetCaCO3--0 – 500 mg/l (ppm)*
26UreaCH4N2O0.10 – 2.50 mg/l (ppm)*Enstaka
27ZinkZn0.00 – 1.00 mg/l (ppm)*--

Reagenser

Tabletter

Water-i.d.® reagenstabletter har distribuerats över hela världen i flera år. Alla tabletter tillverkas, blisteras och förpackas i Tyskland. De finns i förpackningar med 50, 100, 250 och 500 tabletter. Fördelarna med tabletter är lång hållbarhet, exakt dosering och enkel hantering.

Vätskor

Vissa parametrar kan eller måste mätas med flytande reagenser (se parameterlistan). Med flytande reagens behövs ingen krossning av tabletten. Finns i olika volymer.

Puderkuddar

För vissa tester krävs puderkuddar. Alla pulverkuddar tillverkas, blåses och förpackas i Tyskland.

Fri programvara, app, moln

En gratis molnserver ser till att data om appen och programvaran ständigt synkroniseras om användaren väljer att använda den här funktionen.

 • Fri programvara
 • Gratis app
 • Gratis moln

LabCOM® Cloud-lösningen (gratis) kräver mindre än en minut för registrering och ger full tillgång till alla testresultat. Kolla in vårt molnutrymme om du vill veta mer.

LabCOM Android iOS Windows

Ladda ner

Flygblad

Explore and Download Product Flyers in Multiple Languages

Browse through our collection of Product Flyer and discover key information about our offerings. Whether you're interested in learning more about it or sharing them with others, our flyer provide a convenient and concise overview.

Snabbguide

Get Started with Our Product Step-by-Step Quick Guide

To ensure you fully utilize our product, we have created a comprehensive, easy-to-follow guide that will swiftly assist you in navigating through the available information.

Handböcker

Comprehensive User Manual: Your Complete Guide to Product Usage

Inside this User Manual, you will find detailed explanations of product features, functionalities, and settings. Each section is carefully crafted to provide clear instructions, accompanied by illustrations and diagrams for visual clarity.

Instruktioner som du aldrig får missa

Följ vår YouTube-kanal för att få veta mer om PoolLab® 2.0.

Det kan vara en värdefull resurs för personer som vill lära sig mer om en produkt och fatta välgrundade köpbeslut.

PoolLab® 2.0 Photometer - Enkel men fantastisk!

En annan extra funktion i PoolLab® 2.0 är att den mäter tre parametrar parallellt. PoolLab® 2.0 Photometer är dessutom utrustad med WiFi för enkel synkronisering i realtid med LabCOM®-molnet. Den stora 2,4-tums färgdisplayen gör det även möjligt att hantera dina vattenprovtagningskällor.

IP68: A 6 för fullständigt skydd mot fast intrång. 8 för totalt skydd mot vatteninträngning, upp till och med fullständig nedsänkning under en meter och i mer än 30 minuter.

PoolLab2 measures 3 parameters in parallel

Varför behöver du PoolLab® 2.0-fotometern?

PoolLab® 2.0-fotometern har en rad funktioner som är utformade för att göra vattentesterna mer exakta, bekväma och effektiva. Några av dessa funktioner kan vara:

 • Mäter 3 parametrar parallellt
 • Bluetooth® och WiFi Anslutningsmöjligheter
 • Stor färgskärm (2.4" med bakgrundsbelysning)
 • 24
  Pool_Text
  Parametrar på 4 våglängder
 • 9 knappar för direktåtkomst
 • Utbytbar kyvett

Ta en djupare titt

Den välkända tyska poolåterförsäljaren Poolpowershop besökte Water-i.d.® och tog en titt bakom kulisserna på produktionen av PoolLab® 2.0 Photometer.

 • Idéutveckling
 • Forskning
 • Planering
 • Prototypframställning
 • Inköpsställen
 • Kostnadsberäkning
 • Kommersialisering

Bli distributör!

Ta med PoolLab® 2.0 Photometer i ditt sortiment, kontakta oss - även OEM-alternativ är möjliga!

Du kan också ta en titt på vårt nätverk av distributörer.

Varför ska jag köpa en poollab-fotometer för att underhålla min pool hemma?

En poollab-fotometer är en apparat som mäter nivåerna av olika kemikalier i poolvattnet, t.ex. klor, pH, alkalinitet och hårdhet. Här är några anledningar till varför du kan överväga att köpa en poollabfotometer för att underhålla din pool hemma:

 1. Exakta mätningar: En poollab-fotometer ger exakta mätningar av de kemiska nivåerna i poolvattnet. Detta hjälper dig att justera kemikalierna i din pool exakt och undvika över- eller underdosering, vilket kan leda till problem som algtillväxt, grumligt vatten och hudirritation.
 2. Kostnadseffektivt: Regelbunden testning av poolvattnet är viktigt för att hålla vattnet friskt. Att köpa en poollabfotometer kan vara mer kostnadseffektivt än att ständigt köpa testremsor eller skicka vattenprover till ett laboratorium för analys.
 3. Bekvämlighet: Med en poollab-fotometer kan du testa poolvattnet hemma, när du vill. Detta kan vara bekvämare än att åka till en poolbutik eller vänta på laboratorieresultat.
 4. Lätt att använda: De flesta poollab-fotometrar är lätta att använda och levereras med detaljerade instruktioner. Du behöver inte vara kemist för att förstå hur man använder apparaten, och de flesta modeller ger digitala avläsningar som är lätta att tolka.
 5. Förebyggande underhåll: Om du upprätthåller korrekta kemiska nivåer i din pool kan du förebygga problem som algtillväxt, grumligt vatten och skador på utrustningen. Genom att använda en poollabfotometer för att testa vattnet regelbundet kan du upptäcka eventuella problem tidigt och åtgärda dem innan de blir allvarligare.

Sammanfattningsvis kan en poollab-fotometer vara ett kostnadseffektivt, bekvämt och lättanvänt verktyg för att underhålla din pool hemma. Den ger exakta mätningar av kemiska nivåer i poolvattnet, vilket hjälper dig att förebygga problem och hålla poolvattnet rent och hälsosamt.